Saturday, September 20, 2008

Claudiu Carte






Claudiu - Lucian Topor, Relaţii internaţionale în lumea modernă (secolele XVII - XIX), Iasi, Editura Universităţii Al. I. Cuza, 2009, 201 p.



















Claudiu - Lucian Topor, Germania, România şi războaiele balcanice, Editura Universităţii Al. I. Cuza Iaşi, 2008, 323 p.

























Serinela Pintilie, Claudiu -Lucian Topor, Istoricii români şi lumea germană în a doua jumătate a secolului XIX, Casa Editorială Demiurg, Iaşi, 2008, 236 p.

3 comments:

Craiova said...

Salut,
eu sunt din Craiova si m-ar interesa daca imi poti spune mai multe despre cartea ta, Germania, Romania si razboaiele balcanice. Eu am publicat de curand o carte despre relatiile diplomatice romano-sarbe in perioada 1880-1913, reprezentand prima parte din teza mea de doctorat si m-ar interesa daca lucrarea ta contine referiri la raporturile romano-sarbe.
Mi-am permis sa ma adresez la persoana I deoarece am vazut pe site-ul Universitatii din Iasi ca avem o varsta apropiata.
Toate cele bune,
Bogdan Catana

Claudiu Lucian Topor said...

Ok. No problem cu adresarile. Si eu agreez acelasi stil direct.Ma bucur ca aceasta carte starneste interes si marturisesc deschis ca si eu sunt interesat de cartea ta. La Craiova am daruit-o cu dedicatiune doar colegului si prietenului Sorin Damean de la Istorie (Universitate). Nu cred sa fie pe acolo prin librarii, in biblioteci nici atat, la viteza cu care se misca cei de la depozitul legal. Iti propun uns schimb de carte. O poti trimite pe a ta catre mine pe adresa Universitatii Al. I. Cuza Iasi la Facultatea de Istorie, o voi trimite pe a mea catre tine la adresa indicata la expeditor. Ok?
Cu prietenie,
C. T.

Claudiu Lucian Topor said...
This comment has been removed by the author.